In memoriam: Aad van der Luit

In memoriam: Aad van der Luit, Ere-lid, oud-bestuurslid en vriend van The Dutch Dragons


Helaas hebben wij op 12 mei jl. het treurige nieuws moeten vernemen, dat ons oud-bestuurslid maar bovenal ere-lid Aad van der Luit is overleden.

Zijn warme persoonlijkheid, humor maar ook zakelijk doorzettingsvermogen zijn een aantal persoonlijkheidscapaciteiten welke hem zo markant maakte.

Aad met de microfoon nog in de hand tijdens de Drakenbootraces van de Lakenfeesten in 2016,
foto met de mede organisatoren van The Dutch Dragons.

 

Vele leden hebben mooie herinneringen aan Aad als chef de mission in Rome en Berlijn, maar ook als speaker tijdens het grote drakenbootfestival in Zoetermeer.
Naast het drakenbootfestival in Zoetermeer, heeft Aad er ook voor gezorgd dat de drakenbootraces een onderdeel werden bij de Lakenfeesten in Leiden.
Heel veel Dutchies hebben hier steeds met veel plezier aan meegewerkt en hun eerste stappen op het uitvoeren van een evenement ervaren. En "Leiden" was voor de drakenboot-stuurmensen een echte vuurdoop.
"Kan je in Leiden sturen, dan kan je het overal." is een veel gehoorde opmerking van de ervaren stuurmensen.

Aad met een microfoon in de hand was echt een genot om aan het werk te zien. Hij kende haast iedere deelnemer bij naam en wist bij wijze van spreken ook nog waar hij / zij geboren was en wie zijn / haar vrienden waren. Zijn gemeende persoonlijke interesse voor mensen maakte hem zo bijzonder.
Hij kon ook flink tekeer gaan wanneer zaken anders dreigden te lopen als was afgesproken. Dan kon hij echt een bully zijn, maar altijd met als doel een activiteit of afspraak goed
te laten verlopen.

Zijn humor en ijzeren geheugen voor mensen en gebeurtenissen zal iedereen zich blijven herinneren. Als Aad er was gebeurde er echt iets!

Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte toe en zullen zijn inspanningen voor de club nooit vergeten.
Rust zacht Aad en bedankt voor alles - eens een Dutchie, altijd een Dutchie!

Namens het bestuur en alle leden, The Dutch Dragons.

  • alles
  • wedstrijden
  • Organisatie
  • clinics
Geen evenementen
Copyright © 2018 The Dutch Dragons. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontworpen door Liese Steigenga