Accommodatie

Een overzicht van de mogelijkheden van onze accomodatie.

wo 11 juli

Algemeen

Het (sport)complex van The Dutch Dragons is een unieke, inspirerende plek gelegen aan de Zoetermeerseplas in het recreatiegebied Noord Aa te Zoetermeer (zie bijlage). Deze buitengewone locatie is bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, strategische sessies, trainingen en workshops.

Lees meer...

wo 11 juli

Locatie

De locatie omvat op de 1e etage een ruime (vergader)zaal van ongeveer 50m2, een eenvoudige keuken, een toiletgroep en 2 ruime kleed- en doucheruimtes. Alle ruimtes zijn verwarmd. De zaal is voorzien van tafels en stoelen.

Lees meer...

wo 11 juli

Sportieve activiteiten

Wilt u de dag combineren met een leuke en unieke activiteit of wilt u uw bijeenkomst daarmee afsluiten? Omdat u op deze locatie verblijft is een gezamenlijke drakenbootclinic eenvoudig te organiseren. Vraagt u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden. In combinatie met een dagprogramma maken wij voor u graag een offerte op maat.

wo 11 juli

Arrangementen

De tarieven voor de ruimtes zijn overzichtelijk voor u op een rij gezet. Zie daarvoor het tarievenoverzicht 2017, prijspeil 6 december 2017 . Alle bedragen zijn exclusief 6% BTW.

Lees meer...

wo 11 juli

Speciale tarieven en aanbiedingen

Ter ondersteuning van de doelstelling van onze stichting, hanteren wij verschillende tarieven voor de onderscheiden doelgroepen. Op die manier worden deze doelgroepen gestimuleerd en ondersteund in het gebruik van onze sport- en/of vergader- c.q. huisvestingsfaciliteiten. Dit geldt ook voor (kleinschalige) evenementen.

Lees meer...

Deze partners hebben bijgedragen aan de realisatie van het sportcomplex.
Copyright © 2018 The Dutch Dragons. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontworpen door Liese Steigenga