Nieuws

di 2 feb

Overdracht bestuurstaken van de stichting, een uniek moment

Op 4 december 2015 is het nieuwe stichtingsbestuur, Annelie Wisse en Wendy Hermelink, officieel uit de startblokken gegaan. Een uniek moment omdat het in de geschiedenis van de Stichting Exploitatie Sportcomplex The Dutch Dragons de eerste keer was dat een bestuurswissel plaatsvond. Maar wat ging daaraan vooraf?

Lees meer...

di 6 okt

Drinkwaterleiding vervangen

19 april 2015 is door Dunea de waterleiding vervangen. Deze leiding is vanaf de hoofdwaterleiding in één keer naar onze accommodatie aangelegd; een lengte van ongeveer 80 meter.

Lees meer...

di 6 okt

Stroomstoring

Op woensdagavond, 22 september 2015, ontvingen wij de eerste signalen dat in onze accommodatie sprake was van een stroomstoring. Sommige delen van het gebouw hadden stroom, andere niet.

Lees meer...

zo 8 mrt

NDBF vergadert in Zoetermeer over toekomst

Op 7 maart aanstaande komen alle leden van de Nederlandse Draken Boot Federatie (NDBF) in Zoetermeer bijeen om onder andere over de toekomst van drakenbootvarend Nederland te praten. 2015 fungeert als overbruggingsjaar waarin het nieuwe bestuur van de NDBF druk is met de afsluiting van de afgelopen jaren en het opstellen van een (reddings)plan voor de aankomende jaren. De aangesloten verenigingen zullen het op 7 maart eens moeten worden over de afsluiting van 2013 en 2014 en de invulling van 2015.

De voorzitter van de NDBF, Casper van der Harst, heeft aan het bestuur van de Stichting Exploitatie Sportcomplex The Dutch Dragons verzocht de algemene ledenvergadering (ALV) in de sportaccommodatie te mogen houden. Het bestuur van de stichting heeft hier positief op gereageerd. "De drakenbootsport verdient het om een serieuze plek in Nederland te hebben en te behouden. Vanzelfsprekend ondersteunen en faciliteren wij de toekomst van het drakenbootvaren in Nederland!", aldus Wolfram Wisse, voorzitter van de stichting.

wo 25 feb

2015; (ver)andere(nde) beelden?

Beelden, wat zeggen die eigenlijk?

Lees meer...

ma 10 mrt

Geslaagd!

Op donderdag 6 februari jl. was de kogel door de kerk; Martin is geslaagd! En daarmee was ook het onderzoek naar het door hem ontwikkelde prototype van de skiff geslaagd.

Lees meer...

di 4 feb

Innovatief onderzoek nadert finish

Op 17 januari jl. ontvingen wij het nieuws dat Martin vanuit zijn opleiding groen licht heeft gekregen om zijn onderzoeksresultaten te presenteren! Zijn eindpresentatie is gepland op 6 februari a.s.

Lees meer...

Deze partners hebben bijgedragen aan de realisatie van het sportcomplex.
Copyright © 2018 The Dutch Dragons. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontworpen door Liese Steigenga