Nieuws

2015; (ver)andere(nde) beelden?

Beelden, wat zeggen die eigenlijk?

Non stop geen ijs

Het leek er even op dat de Elfstedentocht in beeld zou komen, maar dat blijkt slechts een luchtspiegeling te zijn geweest. Geen ijs op het water en dus is er non stop gebruik gemaakt van het sportcomplex aan de Zoetermeerse Plas (recreatiegebied Noord Aa). In hoofdzaak door The Dutch Dragons, de Zoetermeerse drakenbootvereniging die in 2014 het Nederlands Kampioenschap van vrijwel alle afstanden op zijn naam wist te schrijven. Maar ook Internationaal heeft deze vereniging zijn naam bij verschillende toonaangevende wedstrijden gevestigd.

Nieuwe horizon

Blijft het beeld van 2014 ongewijzigd? Volgens de voorzitter van The Dutch Dragons, Arno Heins, is het juist tijd om de vereniging nog beter in beeld te brengen. Daarvoor heeft hij op zondag 4 januari jl. tijdens de nieuwjaarsreceptie in korte lijnen de horizon voor dit jaar én 2016 geschetst. Een tijdlijn die duidelijk tot de verbeelding van de leden sprak en waarop uiteraard een toast is uitgebracht.

Eerste bestuurswissel

En hoe ziet het plaatje van de stichting eruit? Blijft dat zo'n beetje hetzelfde? Nou nee, ook dat gaat veranderen. In ieder geval zal er eind 2015 een nieuw bestuur aangetreden zijn. Dit kan meteen het beeld oproepen dat er met het huidige bestuur, Marcel Kamps en Wolfram Wisse, iets aan de hand is. Bij nadere beschouwing blijkt dit beeld nergens op gebaseerd, het gaat gewoon om een bestuurswissel. Maar is dat werkelijk zo gewoon? Nee, in dit geval zal voor de eerste keer gewisseld worden. In het najaar van 2014 is deze bestuurwissel tijdens de algemene ledenvergadering van The Dutch Dragons aangekondigd.

Vernieuwing

Binnen in de sportaccommodatie zijn de vloeren van de kleed- en doucheruimtes van een splinternieuwe toplaag voorzien. Was dat het dan? Schijn bedriegt! Nu ziet alles aan de buitenkant van het sportcomplex er nog rustig uit. Echter, dit vertrouwde beeld zal op 4 maart aanstaande ruw verstoord worden door machines, graafwerkzaamheden en mannen van Dunea. De waterleiding wordt dit voorjaar compleet vervangen.

Andere beelden

Is het bovenstaande een voorbode dat de bekende beelden niet hetzelfde zullen blijven? Zo te zien heeft het er alle schijn van dat het niet blijft zoals het was. En dat is maar goed ook, want de wereld om ons heen verandert en wij bewegen mee. Het in beweging blijven betekent vooruitgang én vernieuwing. En dat is goed zodat de focus scherp op het beeld van de toekomst gericht blijft!

Deze partners hebben bijgedragen aan de realisatie van het sportcomplex.
Copyright © 2018 The Dutch Dragons. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontworpen door Liese Steigenga