Nieuws

Stroomstoring

Op woensdagavond, 22 september 2015, ontvingen wij de eerste signalen dat in onze accommodatie sprake was van een stroomstoring. Sommige delen van het gebouw hadden stroom, andere niet.

Onze gebouwbeheerder, Huib (Bazuin), heeft de volgende ochtend contact met een elektricien opgenomen om te achterhalen of dit probleem op een eenvoudige wijze opgelost kon worden. Na overleg bleek geen storing in de meterkast, maar vermoedelijk in de hoofdmeterkast te zitten. Vervolgens is Stedin ingeschakeld om na te gaan wat er aan de hand was. Gevolg was dat begin van de avond een ploeg van 3 man sterk buiten aan het graven was. Later op de avond, het was inmiddels ruim na tienen, waren er 3 gaten gegraven en was de oorzaak van de storing nog steeds niet gevonden. Omdat er geen vitale functies in onze accommodatie waren uitgevallen, is de zoektocht gestaakt in afwachting van de komst van een speciale meetwagen.

De volgende ochtend is met behulp van deze meetwagen (gelukkig) vrij snel vastgesteld waar het probleem zich bevond; ter hoogte van de voormalige watermeterput. De stroomkabel bleek beschadigd te zijn. Begin van de middag heeft Stedin, na controle van de werking van onze apparatuur in de technische ruimte, het licht weer op groen gezet.

CAM00709 - Copy

CAM00711 - Copy

foto 2 stroomkabel ter hoogte van voormalige watermeterput - Copy

Deze partners hebben bijgedragen aan de realisatie van het sportcomplex.
Copyright © 2018 The Dutch Dragons. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontworpen door Liese Steigenga