Nieuws

Geslaagd!

Op donderdag 6 februari jl. was de kogel door de kerk; Martin is geslaagd! En daarmee was ook het onderzoek naar het door hem ontwikkelde prototype van de skiff geslaagd.

Finish

In het vorige artikel "Innovatief onderzoek nadert finish" werd door ons vermeld dat Martin voor zijn eindpresentatie groen licht had gekregen. Natuurlijk was de eindsprint voor Martin's presentatie aan de examencommissie best (in)spannend. Tot aan de presentatie heeft hij nog vele lange dagen gemaakt om er voor te zorgen dat hij alles van het prototype van de skiff kon laten zien. De dag van tevoren was de skiff al naar de derde verdieping getild, dat scheelde een hoop stress op de presentatiedag zelf. Zeker gezien het feit dat zijn presentatie die ochtend al om 9 uur gepland was.

Examen

Bij zijn presentatie waren familie en vrienden aanwezig. De examencommissie werd vertegenwoordigd door de bedrijfsbegeleider van Volans Rowing, een begeleider en een docent van de afstudeerrichting ´Industrieel Product Ontwerpen´ (Haagse Hogeschool) en een externe beoordelaar (ontwerper). De presentatie zelf duurde zo'n 20 minuten en verliep zonder noemenswaardige problemen. Aansluitend werden door de commissieleden gedurende 20 minuten nog vragen aan Martin gesteld, maar ook deze brachten hem niet in moeilijkheden. Vervolgens trok de commissie zich terug om het geheel te beoordelen. Martin: "Dat was een spannend moment, maar eigenlijk weet je wel dat je geslaagd bent, en dus afgestudeerd. Het moment vlak voor de presentatie vond ik toch nog iets spannender".

Volans Rowing

Het mag zeker niet onvermeld blijven dat Volans Rowing heeft aangegeven de verdere ontwikkeling van de skiff die op (ruig) zee(water) gebruikt kan worden, door te willen zetten in het model van de Volans Coastal. Dat gegeven is dus zeker een extra felicitatie waard!

Martin

Inmiddels is de diploma‑uitreiking achter de rug. Daarom hebben wij Martin ook gevraagd wat voor een gevoel hij nu heeft. Martin: "Ik heb m'n diploma op zak, het is helemaal officieel nu. Het nieuwe ritme is best fijn na zo'n tijd hard werken om alles te laten lukken. Die rust was even zeer welkom."

Na de welverdiende rustperiode richt Martin zich nu op het vinden van een baan. Bovendien oriënteert hij zich op een geschikte vervolgopleiding. Wil je meer over Martin te weten komen? Kijk dan even op zijn portfolio martin.binkhorst.net

Tot slot

Als Stichting Exploitatie Sportcomplex The Dutch Dragons zijn wij blij dat wij voor het afstudeeronderzoek van Martin onze accommodatie ter beschikking hebben kunnen stellen. Als stichtingsbestuur wensen wij Martin veel succes met zijn toekomstplannen!

x12

 

Deze partners hebben bijgedragen aan de realisatie van het sportcomplex.
Copyright © 2018 The Dutch Dragons. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontworpen door Liese Steigenga