vr 5 dec

Zorgverzekering

Steun the Dutch Dragons en sluit je zorgverzekering hier af met een leuke korting! Deze actie is voor iedereen; leden, oud-leden, vrienden van, kennissen, familie of passanten.

Lees meer...

wo 6 mrt

Clinics en bedrijfsuitje

The Dutch Dragons verzorgt al jaren clinics voor groepen vanaf 14 personen; van personeelsvereniging tot schoolklas.

Lees meer...

ma 25 feb

Sponsoren

Ben je als bedrijf enthousiast geworden van een clinic, onze website of van onze Dutchies?

Dan kan je ons sponsorren door uw reclame op onze site te zetten of om uw bedrijf aan te melden bij de 'club van 100'! Mail ons voor meer informatie!

Ben je als persoon enthousiast geworden van een clinic, onze website of van onze Dutchies? Misschien is de 'Club van 100' dan wat voor jou! Mail ons voor meer informatie.

0 + 9 =

zo 30 dec

Kom in contact

Lid worden

Weet je nog niet zeker of drakenbootvaren iets voor jou is, maar ben je wel geïnteresseerd? Kom een keertje meevaren! Stuur een bericht onder aan deze pagina en je wordt geheel vrijblijvend uitgenodigd om mee te komen trainen. De eerste drie kennismakingstrainingen zijn gratis, dus je hebt voldoende tijd om te ervaren of dit jouw nieuwe passie is!

Heb je al ervaring met drakenbootracen en wil je meteen lid worden? Vul dan het onderstaand formulier in en print het uit,  vergeet s.v.p. niet een handtekening te zetten (voor minderjarigen geldt dat één van je ouders het formulier dient te ondertekenen) en stuur vervolgens het formulier naar het email adres dat erop vermeld staat. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Lees meer...

zo 16 sept

Geschiedenis

The Dutch Dragons is opgericht in 1990. De drakenbootvereniging is een voortzetting van het zogeheten ‘Osaka team’ dat na een korte voorbereiding van slechts zes weken de finale haalde van de drakenbootraces in het Japanse Osaka. Dit fantastische resultaat was aanleiding de sport in Nederland naar een professioneel niveau te tillen om zich te kunnen meten met nationale en internationale teams.

Lees meer...

Copyright © 2018 The Dutch Dragons. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontworpen door Liese Steigenga