Referenties

Teambuilding? Personeelsuitje? Denk ook eens aan een clinic! Hier wat lovende recensies ...

“Ik wilde graag voor het informele deel iets doen met teambuilding en wat is dan geschikt om met zo’n 100 mensen buiten te doen? Ik kwam uit op dragon boats… daar zit je met 18 man in een boot en zul je elkaar ook echt moeten aanvoelen, versterken en motiveren om het tot een succes te maken. The Dutch Dragons hebben ons goed en professioneel geholpen om de spirit erin te brengen en de ...mensen te motiveren om als team te slagen! Mijn collega’s en ik kijken terug op een geslaagde domeinmiddag, waarbij de dragon boats een perfecte afsluiting waren van een mooie dag!”


(Anja Raijmakers, Alliander IT Service)

“Een leuke teambuilding activiteit, waarbij je nog eens actief bezig bent! Daarnaast heel handig dat het in de buurt -op locatie- gegeven kan worden. Erg leuk en voor herhaling vatbaar!”

(Denise van Pelt, Geuzen College)

“The Dutch Dragons heeft de clinic voor onze drie brugklassen perfect georganiseerd. We hebben duidelijke instructies gekregen en de leerlingen deden fanatiek mee op het ritme van de drum. Een perfecte afsluitende activiteit voor dit schooljaar!”

(Zoë van Mansfeld, Mare College)

"Crossfit Ned kijkt terug op een zeer geslaagde ochtend drakenboot varen, waarin we in een korte tijd veel hebben geleerd en een hoop plezier hebben gehad met zijn allen. Hele fijne, behulpzame instructeurs, die ons in een korte tijd veel hebben kunnen leren en hun enthousiasme voor deze sport over hebben weten te brengen. Naast de hartelijke ontvangst in het clubgebouw met koffie en thee en de goede begeleiding tijdens de clinic waren ook de facilitaire voorzieningen een pluspunt voor mij. Het was fijn dat je na afloop kon douchen in de mooie en schone kleedkamers en je spullen gedurende de clinic er met een gerust hart kon achterlaten. Kortom: een meer dan geslaagde ochtend dankzij Dutch Dragons!" (Madeleine Vogelzang, Crossfit NED)

Meer weten? Stuur een bericht:

 

7 + 7 =

 

 

 

Copyright © 2018 The Dutch Dragons. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontworpen door Liese Steigenga