Kom in contact

Lid worden

Weet je nog niet zeker of drakenbootvaren iets voor jou is, maar ben je wel geïnteresseerd? Kom een keertje meevaren! Stuur een bericht onder aan deze pagina en je wordt geheel vrijblijvend uitgenodigd om mee te komen trainen. De eerste drie kennismakingstrainingen zijn gratis, dus je hebt voldoende tijd om te ervaren of dit jouw nieuwe passie is!

Heb je al ervaring met drakenbootracen en wil je meteen lid worden? Vul dan het onderstaand formulier in en print het uit,  vergeet s.v.p. niet een handtekening te zetten (voor minderjarigen geldt dat één van je ouders het formulier dient te ondertekenen) en stuur vervolgens het formulier naar het email adres dat erop vermeld staat. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Vrienden worden

Draag je The Dutch Dragons een warm hart toe? Word dan Vriend van The Dutch Dragons! Je kunt je steentje bijdragen door ons te helpen met bijvoorbeeld onderhoudsklussen of assistentie tijdens evenementen. Per seizoen mag je dan kosteloos 4x meetrainen en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van:

  • het laatste nieuws.
  • reminders voor wedstrijden, voor de trouwe supporters.
  • klusdagen, borrels of andere bijeenkomsten.

2 + 6 =

 

Copyright © 2018 The Dutch Dragons. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontworpen door Liese Steigenga