Mijn eerste trommelervaring bij The Dutch

Mijn eerste race was in Borken daar deed ik de 200 m en de 2 km. Ik vond drakenbootracen heel erg spannend.  Xenia zei, dat het wel mee viel en dat ze het zelf ook heel erg spannend. Uiteindelijk vond ze het leuk en dat was bij mij ook zo.

Mijn 1e  500 meter
Om 4.30 uur opstaan en 5.15 uur op weg naar  Essen (Duitsland)!! In Essen vond mijn 1e 500 meter plaats. En wéér was ik zenuwachtig, maar ik had er ook zin in.
Toen zat ik op een boot ,op het water, en dacht ……” nu kan ik niet meer terug!”  Ik nam alles nog door wat ik had besproken met Martin, Inge en Dennis. Het duurde best lang voordat we konden starten, want alle boten moesten goed liggen bij de start. Toen hoorde ik  “ARE YOU READY, ATTENTION, GO!!!”. En daar gingen we, snoei hard!
Tot nu toe was het mijn beste race ooit! Alles was op de maat inclusief de PANNENKOEKEN!

De 2e 500 meter
De 2e 500m ging voor mij niet zo goed ik was soms uit de maat en ik telde verkeerd. Maar daar wordt aan gewerkt! Bij de peddelaars ging het wel goed, daar ben ik blij mee!

Andere teams
In Essen heb ik maar op één team gelet, dat waren de Blue Dragons . Ze waren echt heel snel en bij de 2 km haalden ze bijna iedereen in. Ik ben pas 3 weken echt lid van The Dutch en het zou heel gaaf zijn om zo hard te kunnen varen zoals de Blue Dragons en heel veel prijzen te winnen ;-).

Ayla (13)

essen

Copyright © 2018 The Dutch Dragons. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontworpen door Liese Steigenga