Are you ready, Attention, Go !!

Zo klinkt de start van een drakenbootrace... Voel de focus, vanaf de "Are you ready", is je peddel in het water. Bij "Attention" beweeg je niet meer en bouwt de spanning verder op en bij "Go" ben je weg met je boot! Op naar de finish; de spanning blijft, maar je gaat er met het hele team voor door gelijke peddelslagen krachtig door het water. Niet naar de tegenstanders kijken en met jouw team race je zo hard mogelijk naar de finish, terwijl de drummer het tempo meedrumt...

Klinkt dat je goed in de oren en ben jij rond de 14 en 18 jaar oud? Dan zoeken wij jou!

De Zoetermeerse drakenbootvereniging The Dutch Dragons wil deze zomer een jeugdteam opzetten om spannende races mee te varen. Samen met je mededraken train je op donderdagavond van 18.30-19.30h. Je leert de techniek van het peddelen, doet een stukje kracht en conditie training - allemaal onder begeleiding van een aantal professionele trainers.

En als klap op de vuurpijl: hebben we een volledig jeugdteam, dan neem je deel aan het Nederlands Kampioenschap drakenboot racen op 1 oktober in Amsterdam.

Dus: ben jij rond de 14 en 18 jaar oud en lijkt dit je een gave uitdaging, dan bieden we je een gratis lidmaatschap aan tot 1 januari 2018.

Stuur voor meer informatie een mail naar jeugddutchdragons@outlook.com 

Zien we je binnenkort in de boot?

Copyright © 2018 The Dutch Dragons. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontworpen door Liese Steigenga