Het NK 2017 zit erop en met succes...!!

Het Nederlands Kampioenschap Drakenbootvaren 2017 zit er op, en The Dutch Dragons kan terugkijken op een mooie dag. Het was allereerst een unicum dat de Zoetermeerse drakenbootvereniging met 4 teams aan de start van het NK verscheen. Twee jeugdteams hadden hun debuut op het NK. Dankzij een samenwerking met ONC Parkdreef waren er in beide jeugdboten leerlingen van deze school vertegenwoordigd. 

De jeugdteams schitterden op de Bosbaan in Amstelveen. Op de 200m wisten de "jonkies" van "The Dutch Dragons-ONC Parkdreef 2" het zilver te pakken en "The Dutch Dragons-ONC Parkdreef 1" een mooie vierde plek te behalen.

Bij de grote boten (20 peddelaars) is "The Dutch Dragons 1" op de 200m derde geworden en wist "The Dutch Dragons 2" een 2e plek te behalen bij de kleine boten competitie.

De andere afstand waar voor gestreden werd was de 500m. Voor de jeugd was dit een flinke afstand om te peddelen na 6 weken training! Maar wat een klasse, "TDD-ONC Parkdreef 1" is op de 500m geëindigd op de tweede plaats, waar "TDD-ONC Parkdreef 2" vijfde is geworden.

"The Dutch Dragons 2" (kleine boot) is tweede geworden op de 500m.

Prolongatie voor team "The Dutch Dragons 1" (grote boot), zij zijn op de 500m Nederlands Kampioen geworden!

Met één bronzen, vier maal de zilveren en een gouden medaille kan The Dutch Dragons terugkijken op een geslaagde dag.

TDDONC1

The Dutch Dragons - ONC Parkdreef 1 in actie op de 500m

TDDONC2

The Dutch Dragons - ONC Parkdreef 2

TDD1

The Dutch Dragons 1

TDD2

The Dutch Dragons 2

 

Copyright © 2019 The Dutch Dragons. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontworpen door Liese Steigenga