Start to paddle Jeugd 2018

 

 

Inschrijven of informatie voor STP? Neem contact op!
0 + 2 =

 

‘Tandje erbij!’ roept de stuur. Je gaat mee op het ritme van de drum, mee met je bankmaatje. Het water spat om je heen, je voelt de boot steeds sneller gaan. Je voelt je mede-draken om je heen, je gaat samen nog tandje harder. De laatste meters terug naar de haven bij een ondergaande zon.

Wat doe JIJ deze zomer?
Drakenbootracen is goed voor je conditie, verstevigd je core (buik & rug) en je gaat je al snel fitter voelen. Na zeven weken trainen met je mede-draken heb je de techniek onder de knie en ben je in staat een race te varen. Dit alles samen met een hoop lol met je mede-draken. Ervaren enthousiaste trainers helpen je zover te komen, verantwoord, veilig en stimulerend.

Start the fun! Start to Paddle!
Ben je al enthousiast of wil je eerst nog meer weten? Lees of kijk dan gewoon nog even verder. Daarna heb je geen excuus meer om op de bank te blijven zitten, ga mee naar buiten!

Algemeen
Na 3 succesvolle jaren, wordt er dit jaar voor het eerst een Start to Paddle Jeugd georganiseerd. Ben jij tussen de 10 en 18 jaar, schrijf je dan snel in!!

Op 7 donderdagen, staan er enthousiaste trainers en een groep mede-draken voor je klaar.
Een uur nemen de trainers je mee het water op en vertellen ze je alles wat je moet weten om te beginnen met drakenbootracen. Hierin ga je niet een uur continue peddelen, maar besteden de trainers ook voldoende aandacht aan de peddel techniek: de juiste houding, de juiste peddelbeweging en de verschillende onderdelen van de peddelslag. Drakenbootvaren is een zeer technische sport en daar zal vooral tijdens de eerste twee trainingen bij stil gestaan worden.
Na zeven trainingen ben je in staat om met een goede techniek een goede wedstrijd te varen, echt waar!

In het kort:
• Deelname aan Start to Paddle Jeugd kost € 15,00;
• Cursus wordt op de donderdag gegeven;
• De eerste training is op 26 april 2018;
• We trainen 7 opeenvolgende weken;
• We beginnen om 18:30 uur;
• De locatie is zuidoever van de Zoetermeerse plas, Het Lange Land 6;
• Wordt je na afloop van de cursus lid van The Dutch Dragons, dan krijg je eenmalig korting op je contributie ter waarde van je Start to Paddle inschrijfgeld.

Copyright © 2018 The Dutch Dragons. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontworpen door Liese Steigenga